Ajankohtaista‎ > ‎

JÄSENMAKSULASKUT SEKÄ JÄSENHUONE

lähettänyt Lempäälän ratsastusseura WM 1.1.2021 klo 11.26   [ 3.1.2021 klo 11.00 päivitetty ]

JÄSENMAKSULASKUT SEKÄ JÄSENHUONE

Jäsenmaksulaskut eivät tulekaan e-laskuina, ohjelmistomuutoksen vuoksi. Voit maksaa jäsenlaskusi Jäsenhuoneessa 5. – 10.1. ja siten säästää paperilaskulta tulevaa 1 € maksua seuralta sekä osallistut turvakypärän arvontaan.

Paperiset laskut lähtevät postitukseen 11.1.

Kirjautuminen Jäsenhuoneeseen osoitteessa http://oma.ratsastus.fi

Kirjautuminen tapahtuu jäsennumerolla. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset asettamaan salasanan "Tilaa uusi salasana" -linkistä.

Jäsennumero löytyy jäsenkortin takaa, vasemmasta reunasta.

Tarvittaessa ole yhteydessä jäsensihteeriin pirjoalen (a) gmail.com. Mm. sähköpostiosoite pitää olla tallennettuna jäsenrekisteriin.

Etuja tammikuussa

 • Jäsenhuoneen kautta saat 15 % alennuksen kaikista Back On Track ja Wellaware-tuotteista www.backontrack.fi -verkkokaupassa 1.1.-28.2.2021. 
 • Maksa jäsenlaskusi kätevästi Jäsenhuoneen kautta 5.1.-10.1.2021, niin osallistut automaattisesti Back On Trackin 239 € arvoisen turvakypärän arvontaan.
 • Kirjaudu jäsenhuoneeseen tammikuun 2021 aikana maksettuasi jäsenlaskusi, niin voit osallistua viiden Horzen 50 € lahjakortin arvontaan! Löydät arvonnan "Edut"-valikosta.

Jäsenhuoneen sisältöä ja toiminnallisuutta kehitetään edelleen, mutta jo vuoden 2021 alussa löydät sieltä

 • Sähköisen jäsenkorttisi. Jäsenkortissasi näkyvät mm. edustamasi seura ja sen yhteystiedot, kilpailulupasi, toimihenkilöoikeutesi ja merkkisuorituksesi. Muovista jäsenkorttia ei toimiteta enää vuonna 2021.
 • Jäsenlaskusi. Voit maksaa ratsastusseuran jäsenmaksun kätevästi jäsenhuoneen kautta. 
 • Laajennettu Sporttivakuutus 30 € (ent. LähiTapiolan vapaaehtoinen lisävakuutus) ostetaan Jäsenhuoneen lisenssikaupasta. (henkilötunnus pitää olla ilmoitettuna jäsenrekisteriin)
 • Omat tietosi. Voit päivittää osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi jäsenhuoneessa. Tiedot päivittyvät jäsenrekisteriin eikä erillistä ilmoitusta muutoksesta omaan seuraan tai SRL:oon tarvita.
 • Hippos-lehden sähköisen lehtiarkiston. Mahdollisuus palata aikaisempien vuosien lehtien pariin, myös uusille jäsenille!  
 • Vuosittaiset yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut. Tiedot mm. Pohjolan vakuutuksesta sekä kaupallisista eduista.
 • Säännöllisesti vaihtuvat ajankohtaiset jäsenedut. Etuja mm. tapahtumiin ja koulutuksiin. Kannattaa olla jäsen jo tammikuusta alkaen, näin pääset hyödyntämään kaikki vuoden aikana tarjolla olevat edut ja hyödyt!
 • Materiaalia harrastuksesi tueksi. Aluksi löydät jäsenhuoneesta mm. tehtäviä ja lisämateriaalia hevoskerhoihin sekä mielenkiintoisia meille tehtyjä opinnäytetöitä. Materiaaleja lisätään jatkuvasti myös toiveidenne perusteella. 

 • Lisätietoa Pohjola Vakuutus Sporttiturva sekä ns. Laajennettu Sporttivakuutus (vapaaehtoinen lisävakuutus)

             löytyy: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/pohjola-vakuutuksen-sporttiturva-urheiluvakuutus/ 

Comments