Ajankohtaista‎ > ‎

PERUUNTUNUT ! ESTERASTUS KILPAILUHARJOITUS LA 12.8.2017

lähettänyt Lempäälän ratsastusseura WM 17.7.2017 klo 2.54   [ 9.8.2017 klo 10.21 päivitetty ]

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Lempäälän Ratsastusseura ry:n ja Ilolan Ratsutallin yhdessä järjestämiin esteratsastuksen kilpailuharjoituksiin Ilolan Ratsutallille (Osoite Vedentaantie 30, Metsäkansa) lauantaina 12.8.2017 alkaen kello 11.00. Kilpailu on samalla LmR:n esteratsastuksen seuranmestaruus 2017.

Luokka 1. 50-60cm arv. A.0.0.
(Pienille poneille ja/tai kokemattomille ratsukoille korkeus tasoituksin. Mainitse tämä ilmoittautumisen yhteydessä).
Avoin kaikille.
Ilmoittautumis- ja lähtömaksut 10+10, (LmR:n jäsenet 5+10, mikäli osallistuvat kisatalkoisiin).

Luokka 2. 75cm arv. A.2.0. LmR.n seuranmestaruus 2017
Avoin kaikille
Ilmoittautumis- ja lähtömaksut 10+10, (LmR:n jäsenet 5+10, mikäli osallistuvat kisatalkoisiin).

Luokka 3. 85cm arv. A.2.0.
Avoin kaikille.
Ilmoittautumis- ja lähtömaksut 10+10, (LmR:n jäsenille 5+10, mikäli osallistuvat kisatalkoisiin).
Erityismääräykset:

1. Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 8.8.2017 klo 24 mennessä sähköpostitse osoitteeseen moona.repo3@gmail.com (Osoite on vain ilmoittautumisia varten!) Ilmoittautumisessa mainitse ratsastaja, ratsun nimi, luokka/luokat ja edustamasi seuran nimi./Green Card -jäsenyys. KILPAILUUN EI OTETA JÄLKI-ILMOITTAUTUMISIA.

2. Ratsulla saa olla enintään kaksi lähtöä/kilpailupäivä.

3. LmR:ää edustavan kilpailijan edellytetään toimivan itse tai järjestävän sijastaan toimihenkilön ko. kilpailuihin saadakseen alennetun ilmoittautumismaksun. Lisätiedustelut ilmoittautumisen yhteydessä.

4. Lähdönperuutukset perjantaihin 11.8.2017 klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen moona.repo3@gmail.com. Tämän jälkeen peruutetuista tai peruuttamattomista lähdöistä peritään osallistumismaksut SRL:n sääntöjen mukaisesti. Maksuja ei peritä eläinlääkärin tai lääkärintodistusta vastaan. Todistukset esitettävä kisakansliassa tai toimitetaan sähköpostitse ilmoittautumisosoitteeseen viimeistään maanantaina 14.8.2017.

5. Kaikki maksut suoritetaan käteisellä kilpailukansliaan viimeistään puolituntia ennen ko. luokan alkua. Seurajäsenyys tai GreenCard-jäsenyys
vaaditaan jokaiselta kilpailijalta ja se tarkastetaan kaikilta kilpailijoilta. Muista ottaa jäsenkortti mukaan!

6. Kilpailukanslia aukeaa tuntia ennen ensimmäisen luokan alkua ja sulkeutuu puolituntia viimeisen luokan päättymisen jälkeen.

7. Kilpailuissa jaetaan sijoittuneille ruusukepalkinnot sekä lisäksi luokassa 2. LmR:n seuranmestaruusruusukkeet ja -palkinnot.

8. Kilpailijatiedote ja lähtölistat julkaistaan torstaina 10.8.2017 osoitteessa www.lempaalanratsastusseura.com ja LmR:n Facebook-sivulla.

9. Kilpailupaikalla toimii kahvila Vanha Asema.

10. Kilpailut pidetään Ilolan Ratsutallin hiekkapohjaisella ratsastuskentällä, verryttely on kumirouhepohjaisessa maneesissa. Kilpailupaikan osoite on Vedentaantie 30, Metsäkansa.

11. Verryttelyssä saa olla max 5 ratsukkoa kerrallaan. Jokainen kilpailija saa ottaa yhden verryttelyhypyn kilpailukentällä etukäteen määrätyllä esteellä ennen suoritustaan.

12. Kilpailukentän läheisyydessä kulkee junarata. Junan tullessa kilpailija saa halutessaan keskeyttää suorituksensa ja aloittaa sen alusta junan mentyä. Tällöin jälkimmäisen suorituksen tulos jää voimaan eikä ensimmäistä suoritusta huomioida.

13. Valmistautuva ratsukko saa olla kilpailukentän aitojen sisäpuolella edellisen suorituksen aikana. Valmistautuva ratsukko ei saa häiritä suorittavaa ratsukkoa ja he saavat mennä ainoastaan käyntiä edellisen suorituksen aikana.

14. Kilpailun johtajana ja turvallisuuspäällikkönä toimii Moona Repo (puh. 044-7445554) ja estetuomarina Suvi Kanniainen.

15. Kilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n sääntöjä.

16. Kyseenomainen tapahtuma on kilpailuharjoitus joten siitä ei saa SRL:n hyväksymiä kvaalituloksia.

17. Järjestävä taho pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

TERVETULOA KILPAILEMAAN!

Comments