Ajankohtaista‎ > ‎

PERUUNTUNUT SEURAMESTARUUDEN OSALTA KOULURATSASTUKSEN KILPAILUHARJOITUS LA 9.9.

lähettänyt Lempäälän Ratsastusseura 14.8.2017 klo 9.09   [ 6.9.2017 klo 2.22 päivitetty ]
Peruuntunut seuramestaruuden osalta ! Samat luokat ratsastetaan ja ilmoittautumiset suoraan Ilolan Maatilamatkailuun Mervi Ilolalle.

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Lempäälän Ratsastusseura ry:n ja Ilolan Ratsutallin yhdessä järjestämiin kouluratsastuksen kilpailuharjoituksiin Ilolan Ratsutallille (Osoite Vedentaantie 30, Metsäkansa) lauantaina 9.9.2017 alkaen kello 10.00. Kilpailu on samalla LmR:n kouluratsastuksen seuranmestaruus 2017.

Luokka 1. Raviohjelma PIAFFE
Avoin kaikille. Avustaja sallittu.
Ilmoittautumis- ja lähtömaksut 10+10, (LmR:n jäsenet 5+10, mikäli osallistuvat kisatalkoisiin).

Luokka 2. Helppo C Tutustumisluokan kouluohjelma 2016 (rata B)
Avoin kaikille
Ilmoittautumis- ja lähtömaksut 10+10, (LmR:n jäsenet 5+10, mikäli osallistuvat kisatalkoisiin).

Luokka 3. Helppo B K.N. Special 2009
LmR:n seuranmestaruus 2017
Avoin kaikille.
Ilmoittautumis- ja lähtömaksut 10+10, (LmR:n jäsenille 5+10, mikäli osallistuvat kisatalkoisiin).

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 5.9.2017 klo 24 mennessä sähköpostitse osoitteeseen moona.repo3@gmail.com (Osoite on vain ilmoittautumisia varten!) Ilmoittautumisessa mainitse ratsastaja, ratsun nimi, luokka/luokat ja edustamasi seuran nimi./Green Card -jäsenyys. KILPAILUUN EI OTETA JÄLKI-ILMOITTAUTUMISIA.

2. Ratsulla saa olla enintään kaksi lähtöä/kilpailupäivä.

3. LmR:ää edustavan kilpailijan edellytetään toimivan itse tai järjestävän sijastaan toimihenkilön ko. kilpailuihin saadakseen alennetun ilmoittautumismaksun. Lisätiedustelut ilmoittautumisen yhteydessä.

4. Lähdönperuutukset perjantaihin 8.9.2017 klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen moona.repo3@gmail.com. Tämän jälkeen peruutetuista tai
peruuttamattomista lähdöistä peritään osallistumismaksut SRL:n sääntöjen mukaisesti. Maksuja ei peritä eläinlääkärin tai lääkärintodistusta vastaan. Todistukset esitettävä kisakansliassa tai toimitetaan sähköpostitse ilmoittautumisosoitteeseen viimeistään maanantaina 11.9.2017.

5. Kaikki maksut suoritetaan käteisellä kilpailukansliaan viimeistään puolituntia ennen ko. luokan alkua. Seurajäsenyys tai GreenCard-jäsenyys vaaditaan jokaiselta kilpailijalta ja se tarkastetaan kaikilta kilpailijoilta. Muista ottaa jäsenkortti mukaan!

6. Kilpailukanslia aukeaa tuntia ennen ensimmäisen luokan alkua ja sulkeutuu puolituntia viimeisen luokan päättymisen jälkeen.

7. Kilpailuissa jaetaan sijoittuneille ruusukepalkinnot sekä lisäksi luokassa 3. LmR:n seuranmestaruusruusukkeet ja -palkinnot.

8. Kilpailijatiedote ja lähtölistat julkaistaan torstaina 7.9.2017 osoitteessa www.lempaalanratsastusseura.com ja LmR:n Facebook-sivulla.

9. Kilpailupaikalla toimii kahvila Vanha Asema.

10. Kilpailut  ja verryttely pidetään Ilolan Ratsutallin hiekkapohjaisella ratsastuskentällä ja kumirouhepohjaisessa maneesissa vallitsevien sääolosuhteiden mukaisesti. Kilpailupaikan osoite on Vedentaantie 30, Metsäkansa.

11. Verryttelyssä saa olla max 6 ratsukkoa kerrallaan.

12. Kilpailukentän läheisyydessä kulkee junarata. Junan tullessa kilpailija saa halutessaan keskeyttää suorituksensa ja jatkaa sitä junan mentyä turvallisesti ohi.

13. Valmistautuva ratsukko saa olla kilpailukentän välittömässä läheisyydessä edellisen suorituksen aikana. Valmistautuva ratsukko ei saa häiritä suorittavaa ratsukkoa ja he saavat mennä ainoastaan käyntiä edellisen suorituksen aikana.

14. Kilpailun johtajana ja turvallisuuspäällikkönä toimii Moona Repo (puh.044-7445554)sekä koulutuomareina Anne Määttänen ja Päivi Arvio.

15. Kilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n sääntöjä.

16. Kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 40 ensin ilmoittautunutta ratsukkoa.

17. Järjestävä taho pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

TERVETULOA KILPAILEMAAN!
Comments