Seura‎ > ‎

Jäsenasiat

Seuran jäsensihteeri hoitaa kaikki jäsenasiat, kuten seuraan liittymiset, jäsenten osoite- ja henkilötietojen muutokset, sekä irtisanoutumiset.

Jäsensihteeri

Pirjo Alén
pirjoalen(a)gmail.com
040 719 6474

Miten liityn jäseneksi?

Ilmoita jäsensihteerille nimesi, ikäsi, osoitteesi, puhelinnumerosi, syntymäaikasi, (henkilötunnus tarvitaan kilpailulupiin ja lisävakuutusta varten) sekä mahdollinen olemassa oleva jäsennumerosi (sportti-ID). Ilmoita myös jäsenyyden muoto.

Täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut. Näihin kuuluvat mm. Hippos-lehti, SRL:n vakuutus LähiTapiolassa, oikeus suorittaa SRL:n ratsastus- ja hevostaitomerkkejä, oikeus lunastaa alue- tai kansallinen kilpailulupa, oikeus toimia koulutuksen jälkeen kilpailuissa toimihenkilönä, sekä erilaiset yhteistyökumppaneiden tarjoamat alennukset SRL:n jäsenkortilla. Näiden lisäksi saat LmR:n Potku-jäsenlehden sekä edullisemmat osallistumismaksut esim. kilpailuissa.

Perhejäsen (seniori ja juniori) ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää kansallista kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Muuten perhejäsenen edut ovat samat kuin täysjäsenellä. HUOM! Perhejäsenen pitää asua samassa taloudessa ja kuulua samaan seuraan täysjäsenen kanssa.

Kannatusjäsen
ei saa mitään liiton jäsenetuja. Esimerkiksi osallistuakseen seura- ja aluekilpailuihin ratsastajan täytyy olla joko täys- tai perhejäsen. LmR tarjoaa kannatusjäsenilleen Potkun kaksi kertaa vuodessa sekä edullisemmat osallistumismaksut mm. kilpailuissa.

Lue lisää jäseneduista SRL:n sivulta: http://www.ratsastus.fi/jäsenedut

Seuran jäsenmaksut vuonna 2020

Seniori
64 €
Täydet jäsenedut.
Juniori57 €
Täydet jäsenedut.
Perhejäsen
seniori 39 €
juniori 32 €
Ei Hippos-lehteä, ei oikeutta kansalliseen kilpailulupaan,  ei toimihenkilöoikeutta. Muuten samat edut kuin täysjäsenellä.
Kannatusjäsen15 €
Ei sisällä SRL:n vakuutusta --> ei kilpailuoikeutta. Kannatusjäsen saa vain seuran tarjoamat edut, ei liiton etuja.
Liittymismaksu3 €


Irtisanoutuminen

Jäsenyys on irtisanottava vuoden loppuun mennessä. Ilmoitathan irtisanoutumisen hyvissä ajoin jäsensihteerille, ettei turhaan tule tammikuussa jäsenmaksua.

Tervetuloa seuraan!

Ċ
Lempäälän ratsastusseura WM,
6.9.2020 klo 7.55
Comments