JÄSENMAKSULASKUT SEKÄ JÄSENHUONE

Julkaisupäivämäärä: Jan 01, 2021 7:26:22 PM

JÄSENMAKSULASKUT SEKÄ JÄSENHUONE

Kirjautuminen Jäsenhuoneeseen osoitteessa http://oma.ratsastus.fi

Kirjautuminen tapahtuu jäsennumerolla. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset asettamaan salasanan "Tilaa uusi salasana" -linkistä.

Uudet jäsenet löytävät laskusta. Vanhat jäsenet löytävät jäsenkortin takaa, vasemmasta reunasta.

Tarvittaessa ole yhteydessä jäsensihteeriin pirjoalen (a) gmail.com. Mm. sähköpostiosoite pitää olla tallennettuna jäsenrekisteriin.

Jäsenhuoneen sisältöä ja toiminnallisuutta kehitetään edelleen, mutta jo vuoden 2022 alussa löydät sieltä

  • Sähköisen jäsenkorttisi. Jäsenkortissasi näkyvät mm. edustamasi seura ja sen yhteystiedot, kilpailulupasi, toimihenkilöoikeutesi ja merkkisuorituksesi. Muovista jäsenkorttia ei toimiteta enää .

  • Jäsenlaskusi. Voit maksaa ratsastusseuran jäsenmaksun kätevästi jäsenhuoneen kautta.

  • Laajennettu Sporttivakuutus 30 € Pohjola Vakuutus (ent. LähiTapiolan vapaaehtoinen lisävakuutus) ostetaan Jäsenhuoneen lisenssikaupasta. (henkilötunnus pitää olla ilmoitettuna jäsenrekisteriin)

  • Omat tietosi. Voit päivittää osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi jäsenhuoneessa. Tiedot päivittyvät jäsenrekisteriin eikä erillistä ilmoitusta muutoksesta omaan seuraan tai SRL:oon tarvita.

  • Hippos-lehden sähköisen lehtiarkiston. Mahdollisuus palata aikaisempien vuosien lehtien pariin, myös uusille jäsenille!

  • Vuosittaiset yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut. Tiedot mm. Pohjolan vakuutuksesta sekä kaupallisista eduista.

  • Säännöllisesti vaihtuvat ajankohtaiset jäsenedut. Etuja mm. tapahtumiin ja koulutuksiin. Kannattaa olla jäsen jo tammikuusta alkaen, näin pääset hyödyntämään kaikki vuoden aikana tarjolla olevat edut ja hyödyt!

  • Materiaalia harrastuksesi tueksi. Aluksi löydät jäsenhuoneesta mm. tehtäviä ja lisämateriaalia hevoskerhoihin sekä mielenkiintoisia meille tehtyjä opinnäytetöitä. Materiaaleja lisätään jatkuvasti myös toiveidenne perusteella.

Vakuutuskausi päättyy 31.1., joten jäsenmaksu pitää olla maksettuna laskun eräpäivään 23.1. mennessä, jotta se ei katkea.

Lisätietoa Pohjola Vakuutus Sporttiturva sekä ns. Laajennettu Sporttivakuutus (vapaaehtoinen lisävakuutus)

löytyy: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/pohjola-vakuutuksen-sporttiturva-urheiluvakuutus/

Liitteenä ohje jäsenmaksun maksamisesta Jäsenhuoneessa ja lisävakuutuksen ostamisesta.