Seura

Lempäälän Ratsastusseura ry (LmR) jatkaa Ratsastusseura Pirkanmaan Piaffe ry:n (PIAFFE) jalanjäljissä. Seura on Suomen Ratsastajainliitto ry:n (SRL) alajaosto ja Hämeen Liikunnan ja Urheilun sekä Hämeen Ratsastusjaoston jäsen.

PIAFFE perustettiin vuonna 1992 Lempäälän ja ympäristökuntien ratsastusväen kohtaamispaikaksi ja yhteiseksi vaikutuskanavaksi. Vuoden 2009 sääntömääräisessä syyskokouksessa seuran nimi päätettiin yksimielisesti muuttaa Lempäälän Ratsastusseura (LmR) ry:ksi. Jäseniä seurassa on tällä hetkellä noin 160 ja toivotamme edelleen tervetulleeksi myös ympäristökuntien harrastajat sekä kilparatsastajat.

Tutustu toimintaamme ja liity jäseneksi, jäsenlomakkeen voit kopioida sivuiltamme ja toimittaa sähköpostilla.

Seura järjestää seurakilpailuja kouluratsastuksessa sekä esteratsastuksessa. Seuralla on toimintaa Lempäälän Ratsastuskoulu Ratsuniityllä ja yksityisille on järjestetty ohjattua valmennusta.

Seuran kautta haetaan luvat mm. kansallisiin/kansainvälisiin kilpailuihin.

Seura on järjestänyt myös mm. Horsebic® –tunteja sekä fysioterapeutin luennon ratsastajan lihaskunnon parantamisesta, lihashuollosta ja kehonhallinnasta.

Jäsenet saavat seuran jäsenlehden Potkun sekä Ratsastajainliiton Hippos –lehden 8 krt. vuodessa. Jäsenmaksuun sisältyy Suomen Ratsastajainliiton vakuutus Tapiolassa, joka korvaa harrastajalle sattuneet tapaturmat ja on pakollinen kilpailuissa.

Lue lisää jäseneduista SRL:n sivulta: http://www.ratsastus.fi/jäsenedut

Alla seuran ajantasainen toimintasuunnitelma (PDF).
Ċ
Lempäälän ratsastusseura WM,
30.10.2013 klo 0.38