Jäsenasiat

Uudet jäsenet

Liity mukaan seuraan täyttämällä liittymislomake. Etsi seuraksi Lempäälän Ratsastusseura ry. 

Voit myös illmoittaa jäsensihteerille pirjoalen(a)gmail.com sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, osoitte, puhelinnumero, henkilötunnus, sähköpostiosoite sekä jäsenlaji ja tarvittaessa alaikäisen huoltajan tiedot.

Vanhat jäsenet

SRL:n Jäsenhuoneessa voit maksaa vuoden alussa jäsenlaskun ja näet mm. omat tietosi ja edut. Voit myös laajentaa vakuutusturvaasi vapaaehtoisella Laajennetulla Sporttiturvalla (30e/vuosi). Jäsenhuoneen ensimmäinen kirjautuminen tapahtuu jäsennumerolla ja sähköpostiosoitteella. Sen jälkeen voit tallentaa oman salasanan.

---

Seuran jäsensihteeri auttaa mm. seuraan liittymisessä ja irtisanoutumisessa. Jäsen itse voi hoitaa jäsenten osoite- ja henkilötietojen muutokset Jäsenhuoneessa

Jäsenyys on irtisanottava vuoden loppuun mennessä. Ilmoitathan irtisanoutumisen hyvissä ajoin jäsensihteerille, ettei turhaan tule tammikuussa jäsenmaksua.

---

Jäsensihteeri

Pirjo Alén, pirjoalen(a)gmail.com, 040 719 6474

---

Jäsenlajit ja edut

Suomen Ratsastajainliiton jäsenseuroilla on käytössä erilaisia jäsenlajeja. SRL-täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut. SRL-perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää kansallista A- tai B-kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen. Seuroilla voi olla myös kannatusjäseniä, mutta he eivät saa mitään liiton jäsenetuja. Esimerkiksi osallistuakseen seura- ja aluekilpailuihin ratsastajan tulee olla joko täys- tai perhejäsen. Jäsen on juniori-ikäinen vielä sen vuoden, kun hän täyttää 18 vuotta. HUOM! Perhejäsenen pitää asua samassa taloudessa ja kuulua samaan seuraan täysjäsenen kanssa.

Kannatusjäsen ei saa mitään liiton jäsenetuja. Esimerkiksi osallistuakseen seura- ja aluekilpailuihin ratsastajan täytyy olla joko täys- tai perhejäsen. 

Lue lisää jäseneduista SRL:n sivulta.

Tervetuloa seuraan!