Jäsenasiat

Seuran jäsensihteeri hoitaa jäsenasiat, kuten seuraan liittymiset ja irtisanoutumiset. Jäsen itse voi hoitaa jäsenten osoite- ja henkilötietojen muutokset Jäsenhuoneessa http://oma.ratsastus.fi

Jäsenhuoneen ensimmäinen kirjautuminen tapahtuu jäsennumerolla ja sähköpostiosoitteella, jonka olet ilmoittanut jäsensihteerille. Sitten voit tallentaa oman salasanan.

Jäsenhuoneessa voit maksaa jäsenlaskun,sekä näet mm. omat tietosi ja edut. Voit ostaa vapaaehtoisen Pohjola Vakuutuksen lisävakuutuksen.

Jäsensihteeri

Pirjo Alén

pirjoalen(a)gmail.com

040 719 6474

Miten liityn jäseneksi?

Täytä liittymislomake: https://liity.ratsastus.fi/ ja etsi seuraksi Lempäälän Ratsastusseura ry.

Tai Ilmoita jäsensihteerille pirjoalen(a)gmail.com sähköpostitse: nimi, osoitte, puhelinnumero, henkilötunnus, sähköpostiosoite sekä jäsenlaji. Sekä alaikäisen huoltajan tiedot.

Täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut. Näihin kuuluvat mm. Hippos-lehti, SRL:n vakuutus Pohjola Vakuutuksessa, oikeus suorittaa SRL:n ratsastus- ja hevostaitomerkkejä, oikeus lunastaa alue- tai kansallinen kilpailulupa, oikeus toimia koulutuksen jälkeen kilpailuissa toimihenkilönä, sekä erilaiset yhteistyökumppaneiden tarjoamat alennukset SRL:n jäsenkortilla. Näiden lisäksi saat LmR:n Potku-jäsenlehden sekä edullisemmat osallistumismaksut esim. kilpailuissa.

Perhejäsen (seniori ja juniori) ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää kansallista kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Muuten perhejäsenen edut ovat samat kuin täysjäsenellä. HUOM! Perhejäsenen pitää asua samassa taloudessa ja kuulua samaan seuraan täysjäsenen kanssa.

Kannatusjäsen ei saa mitään liiton jäsenetuja. Esimerkiksi osallistuakseen seura- ja aluekilpailuihin ratsastajan täytyy olla joko täys- tai perhejäsen. LmR tarjoaa kannatusjäsenilleen Potkun kaksi kertaa vuodessa sekä edullisemmat osallistumismaksut mm. kilpailuissa.

Lue lisää jäseneduista SRL:n sivulta: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/

Seuran jäsenmaksut vuonna 2022

Irtisanoutuminen

Jäsenyys on irtisanottava vuoden loppuun mennessä. Ilmoitathan irtisanoutumisen hyvissä ajoin jäsensihteerille, ettei turhaan tule tammikuussa jäsenmaksua.

Tervetuloa seuraan!